Strona główna Materiały do pobrania

Deklaracje:

D-N DEKLARACJA O WYSOKOŚCI OPŁATY ZA GOSPODAROWANIE ODPADAMI KOMUNALNYMI SKŁADANA PRZEZ WŁAŚCICIELI NIERUCHOMOŚCI, NA KTÓREJ NIE ZAMIESZKUJĄ MIESZKAŃCY, A POWSTAJĄ ODPADY KOMUNALNE ORAZ NIERUCHOMOŚCI, KTÓRE W CZĘŚCI STANOWIĄ NIERUCHOMOŚĆ, NA KTÓREJ ZAMIESZKUJĄ MIESZKAŃCY A W CZĘŚCI STANOWIĄ NIERUCHOMOŚĆ, NA KTÓREJ NIE ZAMIESZKUJĄ MIESZKAŃCY, A POWSTAJĄ ODPADY KOMUNALNE

D-Z DEKLARACJA O WYSOKOŚCI OPŁATY ZA GOSPODAROWANIE ODPADAMI KOMUNALNYMI SKŁADANA PRZEZ WŁAŚCICIELI NIERUCHOMOŚCI, NA KTÓREJ ZAMIESZKUJĄ MIESZKAŃCY

ZAŁĄCZNIK „P” WYKAZ PRZEDSIĘBIORCÓW, UJĘTYCH PRZEZ WŁAŚCICIELA NIERUCHOMOŚCI W DEKLARACJI D-N O WYSOKOŚCI OPŁATY ZA GOSPODAROWANIE ODPADAMI KOMUNALNYMI

ZAŁĄCZNIK „W” WYKAZ PODMIOTÓW ZOBOWIĄZANYCH DO ZŁOŻENIA DEKLARACJI O WYSOKOŚCI OPŁATY ZA GOSPODAROWANIE ODPADAMI KOMUNALNYMI

Roczna analiza stanu gospodarki odpadami komunalnymi za 2014 rok

Wzór pełnomocnictwa do podpisywania deklaracji.

Wzór pełnomocnictwa szczególnego.

Aktualne stawki opłat dla nieruchomości niezamieszkałych

Aktualne stawki opłat dla nieruchomości zamieszkałych

D-O deklaracja o wysokości opłaty za gospodarowanie odpadami komunalnymi obowiązująca od lutego 2020 r.