Strona główna Konkurs fotograficzny Wyniki konkursu fotograficznego "Śmieci kontra środowisko"

Uroczyste wręczenie nagród w konkursie fotograficznym „Śmieci kontra środowisko”. odbyło się w dniu 22 czerwca 2018 r. w Lubartowskim Ośrodku Kultury. Laureatów wyłoniła komisja w składzie: Pani Aleksandra Jędryszka, o. Bogdan Augustyniak, Pani Małgorzata Wronowska na posiedzeniu w dniu 28 maja 2018 r. W konkursie wzięło udział 22 uczestników, którzy złożyli w sumie 41 prac fotograficznych. Komisja przyznała 3 nagrody
i 7 wyróżnień.

I miejsce: Rafał Włosek

II miejsce: Dominika Wielgos

III miejsce: Patryk Kuś

Wyróżnienia:

1. Monika Jarosz
  2. Weronika Mitaszka
  3. Wiola Socha
  4. Mariola Sowa
  5. Alicja Szczęśniak
  6. Piotr Wiśniewski
  7. Dominika Wielgos

Konkurs współfinansowany ze środków Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska
i Gospodarki w Lublinie w ramach zadania „Działania edukacyjne w zakresie selektywnego zbierania odpadów na terenie ZKGZL”.

Wystawa pokonkursowa fotografii Śmieci kontra środowisko” zorganizowana przy współpracy z Lubartowskim Ośrodkiem Kultury. Prezentowane są fotografie 22 autorów przedstawiające problem śmieci w naszym bliskim otoczeniu. Ekspozycję można oglądać
w Lubartowskim Ośrodku Kultury ul. Rynek II 1 w Lubartowie w dniach 20 czerwca - 4 lipca 2018 r. w godzinach 8.00 – 16.00.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO OBEJRZENIA WYSTAWY !

Poprawiony (piątek, 29 czerwca 2018 07:48)