Strona główna

Związek Komunalny Gmin Ziemi Lubartowskiej zaprasza wszystkich mieszkańców Gmin Członkowskich Związku tj. Miasta Lubartów, Gminy Lubartów, Gminy Ostrów Lubelski, Gminy Ostrówek, Gminy Serniki do udziału w konkursie fotograficznym „Śmieci kontra środowisko”. Konkurs jest współfinansowany ze środków Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki w Lublinie w ramach zadania „Działania edukacyjne w zakresie selektywnego zbierania odpadów na terenie ZKGZL”.

TEMAT KONKURSU: Przedstawienie  problemu śmieci w naszym bliskim otoczeniu.

ZASADY UDZIAŁU:

• - Konkurs skierowany jest do wszystkich mieszkańców gmin należących do ZKGZL niezależnie od wieku.
  • - Każdy autor może złożyć na konkurs dwie fotografie o tematyce zgodnej z konkursem.
  • - Fotografie muszą być wywołane i dostarczone w formacie minimum 15×21 oraz przesłane w formie pliku jpg. na adres e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • - Każda fotografia musi być podpisana.
  • - Prace należy złożyć w biurze Związku i przesłać na wskazany adres e-mail do dnia 17.05.2018 r. do godziny 15.00. w zaklejonych i podpisanych kopertach.
  • - Warunkiem udziału w konkursie jest złożenie wypełnionego i opatrzonego podpisem formularza zgłoszeniowego >>>>
  • - Szczegółowe informacje znajdują się w Regulaminie konkursu >>>>

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W KONKURSIE!

NA ZWYCIĘZCÓW ORAZ OSOBY WYRÓŻNIONE CZEKAJĄ  ATRAKCYJNE NAGRODY!

Do pobrania:

1. 1. Formularz zgłoszeniowy >>>>
  2. 2. Regulamin >>>>

Poprawiony (poniedziałek, 18 czerwca 2018 02:15)