Kliknij w obrazek aby przejść do aktualnych harmonogramów

Strona główna

Związek Komunalny Gmin Ziemi Lubartowskiej zaprasza wszystkich mieszkańców Gmin Członkowskich Związku tj. Miasta Lubartów, Gminy Lubartów, Gminy Ostrów Lubelski, Gminy Ostrówek, Gminy Serniki do udziału w konkursie fotograficznym „Śmieci kontra środowisko”. Konkurs jest współfinansowany ze środków Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki w Lublinie w ramach zadania „Działania edukacyjne w zakresie selektywnego zbierania odpadów na terenie ZKGZL”.

TEMAT KONKURSU: Przedstawienie  problemu śmieci w naszym bliskim otoczeniu.

ZASADY UDZIAŁU:

• - Konkurs skierowany jest do wszystkich mieszkańców gmin należących do ZKGZL niezależnie od wieku.
  • - Każdy autor może złożyć na konkurs dwie fotografie o tematyce zgodnej z konkursem.
  • - Fotografie muszą być wywołane i dostarczone w formacie minimum 15×21 oraz przesłane w formie pliku jpg. na adres e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • - Każda fotografia musi być podpisana.
  • - Prace należy złożyć w biurze Związku i przesłać na wskazany adres e-mail do dnia 17.05.2018 r. do godziny 15.00. w zaklejonych i podpisanych kopertach.
  • - Warunkiem udziału w konkursie jest złożenie wypełnionego i opatrzonego podpisem formularza zgłoszeniowego >>>>
  • - Szczegółowe informacje znajdują się w Regulaminie konkursu >>>>

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W KONKURSIE!

NA ZWYCIĘZCÓW ORAZ OSOBY WYRÓŻNIONE CZEKAJĄ  ATRAKCYJNE NAGRODY!

Do pobrania:

1. 1. Formularz zgłoszeniowy >>>>
  2. 2. Regulamin >>>>

Poprawiony (poniedziałek, 18 czerwca 2018 02:15)